Tre saker

En lista är alltid bra att ta till när man inte vet vad man ska skriva. Här kommer den senaste jag blivit utmanad med. Tack "Nisse" för det.

Tre saker som alltid finns i min/mitt :

Kylskåp: Smör, ägg och juice

Frys: Mat, bär och is

Skafferi: Pasta, ris och mjöl

Handväska: Tuggummi, burana/panadol och penna

Sminkväska: foundation, mascara och läppglans

Badrumshylla: Tandborste, tandkräm och andra krämer

Förråd: Tomma lådor, verktyg och oreda

Hjärna: Hjärnceller (några iaf), knaserier och olika funderingar

Jackficka: Om jag har nåt i dom så: telefon, nycklar och kvitton

Kryddskåp: Salt, Kanel och Curry

Barskåp: Nåt vin, vodka och likör

Köksbänk: Smulor, kaffebryggare, brödlåda

 Nu utmanar jag: Tilda, Diana och Monica

9000 rikare

I lördags blev man exakt 9120 rikare. Har längtat så efter dom. Men nu har jag dom och oj vad kul det ska bli. Kommer att bli många timmar att spendera med dessa 9120. Och ännu roligare blir det när man har sällskap. Oj oj oj...

Kommer att bli fint med pusslet på väggen sen. Men det kommer att ta tid.

Plate-spotting

En väldigt udda sysslesättning som kan ta väääldigt länge eller gå ritkigt fort. Allt beror på vilken tur man har.

Men vad är då detta. Jo det är så enkelt som att finna siffrorna 1-999 på registerskyltar på bilar. Numrena måste hittas i nr ordning. Man börjar med 1 sen ska man hitta nr 2 osv. Man får alltså inte komma ihåg siffror för att sen lägga till dom. Jag letar just nu efter en sjua. Mina kompis Petra som oxå sysslar med detta är söker nr 5 eller 6... minns nu inte rikigt.

Vet inte varför jag börja egentligen. Men det hela började med att jag läset en krönika eller nåt sånt i en av lokaltidningarna. Det lät skoj och jag tänkte att om jag inom en viss tid hittar nr så börjar jag. Och nr fann jag....

Ja, bara 994 nummer kvar.

Har idag jobbat kort dag.. 8-13 skönt men ingen lust alls att jobba... hemma sen vila ja en stund och sen redde jag upp i köket och bakade mocka rutor... mums...

Nu väntar jag på NCIS och lost.

Puss och kram från en med mockarutor i magen

Nytt golv

Går i planera att lägga nytt golv i vardagsrummet och i hallen. Parketten jag har börjar rent ut sagt se för jävlig ut. Men vad ska man ha. Vilket matrial? Vilken typ av träslag ska det vara/likna?

Clickgolv ligger nära till hands. Lätt att lägga och rätt billigt med. Någon som vill komma med tips och råd? Allt är välkommet.

"Smeknamn"

När man sitter i kassan i en butik får man ofta höra olika benämningar på en. Det är: tanten, flickan, tjejen, damen, lill-flickan och säkert fler men kommer nu inte på dem. Men vad ska man bli kallad. Och hur ska man reagaera på att bli kallad tant. Inte känner jag mig som en... men men får ta namnen man får bara. För inte vet jag heller vad jag skulle säga till mitt barn eller nåt när jag vill benämna den okända kassörskan.


RSS 2.0