Ett hjärta av sten

Ett hjärta av sten

nytt utseende

Ja du har min underbara vän Lynn gjort ändrignar på min blogg. Och se hur fin den blev. Banner en bild jag själv har tagit och sen har Lynn skapat en layout efter den. Vad tycker ni? Är det inte fint? Tusen tack Lynn för ditt fina arbete.

Inte har jag så mycket mer att säga egentligen. Bara att jag är lite arg över att jag inte hade min kamera med mig till jobbet igår. Jag hade fått en super bra bild på en ekorre som springer runt mitt jobb. Jag stog 3-4 meter ifrån den och den stod så sött och tittade på mig. Den hade hittat en fläck med glass som smält och torkat. Det var så sött att se den stå där och äta av glassen.

Jag hade även fått super fina bilder av solnedgången igår. Ffrån och med nu ska jag ha den med mig över allt. Men vet ju aldrig när ett fototillfälle kommer.

Min födelsedag

Ja då har man blivit ett helt år äldre. Hur känns det då? Tja inte känner jag mig nå mer annorlund än jag gjorde för en vecka sen. Men alltid får man den frågan. Varför det? Det kanske är för att det hör till. Själv tycker jag att det är en märklig fråga, men nåja, den måste väl få komma bara.

Men nu till hur min dag har varit.
Vaknade av att min älskling kom med frukost på sängen, super gulligt av honom. Sen bar det av till Sparhallen så att han skulle få köpa lite mat att ha med sig till jobbet. Så typsikt att han ska jobba hela min födelsedag, men vad kan man göra åt det. Jag passade då på att köpa en tårta och lite kakor så att jag kunde bjuda mina vänner när det kommer för att gratta mig.

Och det kom ett par stycken. Jag hade inte bjudit in någon för egentligen hade jag inte orkat ha någon bjudning, men alltid kommer det någon. Först kom Bodil och Kytte. Det var ju väntat, för de hade sagt kvällen innan att det absolut måste komma på kaffe eftersom jag fyller år. Strax efter att dom kom så for vi ner på stan på en snabbt fiak eller nåt jag trodde skulle vara en snabb fika.

För det första så gick betjäningen av kunder långsamt dä så vi stog säkert en kvart i kö. I alla fall kändes som det. Dom var två som jobbade där men bara den ena tog emot beställningar. Hallå, kan inte båda göra det så skulle det gå liite snabbare. Men i alla fall så fick vi vårt kaffe och satte oss i solen och avnjöt det. Gott gott.

Efter det bar det av till den nya outlet affären i stan. Massor med fina kläder, synd bara att man inte har pengar just nu. Men snart kommer det lön. Då kanske man kan köpa sig nåt.

Men iaf, när vi kom hem igen för att kolla på fri idrotten som gick på tv så stod min bror och mina föräldrar på gården. Alla glatt väntande på kaffe och kaka. Även John dök upp. det var trevligt att sitta och prata med alla och äta lite tårta och dricka lite kaffe, eller ja jag dricker ju inte kaffe, så det blev ett glas cola istället, men super trevligt.

Tyvärr gick det inte så bra i fri idrotten för det finska lager, men det gjorde det ju inte heller för det svenska laget, tyvärr måste jag ju säga så gick det bättre för Sverige än för Finland, men dom är helt enklet bättre på denna sort av sport.

Men när alla farit hem, frågade jag om Bodil och Kytte ville äta med mig, för jag visste att jag hade köpt alldeles för mycket mat och de tackade och tg emot. Det var trevligt att äta middag med dem. Annars hade jag fått äta ensam och det är jätte trist. det jag bjöd på var fajitas fyllda med grönsaker och kyckling, mums...

Mitt i maten kommer Petra och hon ger mig en jätte fin mumin mugg. För er som inte vet det så samlar jag på muggar och djupa tallrikar med mumin motiv. Jag har nu tre muggar (om man räknar den muggen som är Oskars) och två djupa tallrikar. Så om ni inte vet vad ni ska ge mig när jag fyller år eller om ni vill ge mig en julklapp så kan ni ta reda på vad jag har för muggar och tallrikar och ge mig det.

Efter maten bestämde vi oss för att spela volleyboll. Idén fick vi av Jossa och Kent som under våran fika paus vandrat förbi oss och frågat om vi ville komma med. Men ialla fall så var vi till sist tio personer som spelade volleyboll och vi hade jätte roligt.

Efter volleybollen så åkte jag hem till Bodil och Kytte och där tittade jag på "The fast and the fuorius" (ursäkta min stvaning om det är fel). Filmen var lika bra som sist jag såg den, hmm... är det för de snygga grabbarna eller de häftiga bilarna...

Efter det körde Kytte hem mig och nu sitter jag här och msn:ar med John och känner att jag borde hoppa i duschen och sen i sängen men inte vill jag det. Jag har ju så trevligt. Men snart ska jag duscha och sova.

Hoppas ni haft en bra dag. Det har jag i alla fall haft och ännu bättre skulle den ha varit om min älskling varit med.

Det var ett tag sen

som jag skrev nåt här. En viss Tommy pikade mig om att jag inte har skrivit på länge, så jag måste väl skriva lite.

Orskaen till att jag inte varit online på msn så mycket eller inte skrivit på länge är att jag har börjat med ett nytt jobb. Jag sitter inte nu på en resebyrå och bokar stugor och hotell. Nu jobbar jag i en minilivs butik i den största stugbyn på Åland. Det är trevligt att stå i butiken och ta emot kunder och få möta en massa olika männiksor från en rad olika länder.

Jag jobbar från tidiga morgonen till sena kvällen och har varit för trött för att vara online och är jag inte trött så passar jag på att träffa mina vänner och spela lite beachvolley bol med dom. Det är super skoj. Slänga sig i sanden efter bollen. Jag är inte dukig på det men har super roligt ändå.

Annars har det inte hänt nåt i mitt liv. Midsommar har passerat och jag jobbade till halv åtta och sen bar det av till Bodil och Kytte för att äta god fisk, nypotatis och dricka lite vin och lite cider. Roligt var det. Lite trist var det att min Oskar inte kunde vara med. Stackar måsta jobba. Och mycket hade han fått göra. Men det är kanske inte så konstigt att ambulansen får rycka ut mycket, midsommar brukar ju inte vara en lugn helg.

Nu ligger han och sover, vilket han kan behöva om han ska orka komma med på middag till Bodil och Kytte.

Jag hoppas ni har haft en bra midsommar. Och jag ska verklingen förbättra mig på mitt bloggande. Hmm.. jag fundera på att starta en fotoblogg. Nu härmar inte jag dig Lynn. Petra tycker jag har en massa fina bilder jag skulle kunna visa andra. Ska fundera lite till på att göra det.

RSS 2.0