Ledig dag plus en massa annat

Då har man eldig dag. Och gud vad skönt det är. Känns som om det var länge sen men det var det ju inte. Jag var ledig i lördags. Men du hade man fullt schema eller nästan i alla fall.

Eftersom man var ledig så sov man länge till tolv eller nåt sånt. Det var jätte skönt. Och klockan två gav man sig iväg till Paf Open, en världs cup tävling i beachvolley. Det var jätte roligt. Beachvoeely i världsklass, vackert väder, bra musik och trevliga kompisar med sig. Jag har nu funnit min favorit spelar. Hon kommer från Brasilien och heter Larissa. Hon lyckades med det mesta hon gjorde. Inte konstigt att hon och hennes partner Juliana är världsettor. Så klart vann dom. Hoppas de ordna en ny världskupp tävling här på Åland nästa år med. Jag ska helt klart fara och då på både dam och herr finalen.

Annars har det inte hänt så mycket i helgen. Var en snabbis och fiskade med Oskar. Hann vara ute i tio minuter så har Oskar en 4 kg gädda. Mamma blev glad när hon fick gädda att laga fiskbullar av. Och så får jag en del av det. Mums... hemlagade fiskbullar.

Idag är det meningen att jag ska vika kläder. Suck... men det vill jag inte. Sitter heller på msn med Tommy och snackar. Det var så länge sen. Men jag måste se till att inte sitta allt för länge. Men det är klart kläderna lär ju inte försvinna. Är ju ledig imorgon med.

För övrigt så är jag trött på alla frågor om när Oskar och jag ska gifta oss eller när vi ska få barn. De som känner mig bra vet att jag inte vill nåt heller än att få barn, men det verkar inte hända. Mår dåligt av allt baby snack som går och se alla ha nåt smått i magen eller vagnen. Jag blir helt enkelt att tänka på att jag med vill men jag verkar inte kunna få till det. Så snälla låt bli att ställa frågor eller ge antydningar om att det börjar bli dags. Jag orkar inte med det.

Var ut till Hammarudda och tittade på vågorna. Underbart att se vågorna bryta mot kliporn och känna vinden i håret. Ska sätta upp lite bilder på fotobloggen sen. Nu längtar jag till hösten och dess stormar. Måste fara dit och kolla hur det ser ut då. Måste vara helt underbart.

tjo och tjim

Livet känns toppen just nu. Jar fått nya uppgifter på jobbet och det känns super bra.

Jag har tidigare i sommar jobbat med att driva en minilivs butik i Käringsundsbyn på Åland.  Det har varit skoj med att beställa varor och betjäna kunder. Folk säger att jag är en toppen kassörska som jämt verkar ha ett gott humör. Jag gör mitt bästa för att alltid le och vara glad och ge den bästa servicen jag kan.

Men idag har jag fått börja jobba i receptionen här i stugbyn. Det är kul med en massa nya uppgifter att ta sig an. Även om det är mycket så går det bra. Det är skönt att man har kvälls skiftet just idag så hinner man i lugn och ro smälta allt man har lärt sig. Men det känns bra och jag ser framemot flera turer här och det kommer det att bli. Har på schemat att jag sitter här ända till 22 septemer och efter det blir det säkert ännu fler efter det.

Helgen jobbade jag men i söndags kväll väldig sent besämde vi (jag, Oskar, Petra och Kytte) att vi skulle övernatta i mammas och pappas stora båt. Det var helt trevligt. Ja och det var inte för att vi drack "lite" öl och sånt utan för sällskapet. Vi satt och spelade Risk då var Ella och John med också. Det var skit trevligt och ännu roligare vart det ju av att jag vann. Det är skit skoj att spela Risk och det är inte svårt att lära sig heller, så ni som inte har spelat det förr borde ta och göra det.

Kvällen eller snarare natten fortsatte med kort spel och skratt. Denna gången utan Ella och John. VI spelade plump och vi hann nästan klart när Kytte blev arg och fick för sig att hoppa överbord. Han klarade sig bra förutom att han tappade sina glasögon. Hans helt nya glasögon. Nå det var ju inte roligt så kvällen avslutades kl sju halv åtta på kvällen.

Dagen efter sen på börjades det dykningar efter dessa glasögon, mne utan resultat. Det var först framåt eftermiddagen, när ägren själv kom på idén att kamma botten med sina händer, som glasögonen fanns. Lycklig var han och det var vi alla för vem vill sätta pengar på nya. Det är ju inte gratis att skaffa sånt.

På kvällen sen var Oskar och jag och metade. Det var skit mysigt att sitta dät och vänta tills flötet försvinner ner i djupet. Vi kom hem sen med 9 mycket så abborrar som vår kära katt Montis åt med stor aptit.

Ja det var ett par av mina dagar som varit. På lördag blir det stor beachvolley fest för mig. Då ska jag fara på damernas final i Paf open. Det kommer att bli jätte kul att sitta och titta på världenstjärnorna live. Jag har aldrig förr varit på nåt så stort som denna. Så jag ser verkligen framemot det och jag måste ju tacka Tanja för att hon gav mig ledigt den dagen. Tusen tack Tanja.

jag lever än

Jo jag lever än. Ni får inte tro att jag försvunnit härifrån eller glömt bort denna blogg. Jag har bara inte haft tid att sitta här och skriva. Jobb är det som tagit största delen av mitt liv. Och när jag har varit ledig har mina vänner tyckt att vi ska hitta på saker och vem säger nej till att umgås med dem man gillar mest.

Vad har jag då gjort med mina vänner. Ja mest bara suttit och snackat, men jag har även festat lite och spelat beachvolley med dem. Haft skit skoj som alltid. Trist att sommaren är slut snart.

Även om jag inte skrivit så mycket på lååång tid så vet jag inte vad jag ska skriva så måste jag kommentera ett av de ämnen som det pratats mycket om på radion. Harry Potter... jo jag vet att det är ett tag sen det var aktuellt, men den enda kommentaren jag har till det är. Det går som det går. Varför gissa eller spekulra. Låt det komma som en överraskning.

Nu när hösten kommer och jag får lite nya arbets uppgifter så ska jag försöka klämma in lite mera skrivande. Men jag lovar inget... jag ska bara försöka.

RSS 2.0