Morr... den är borta

Ja det är bara att inse någon har stulit min favorit svarta tröja/kofta. Eller så har jag slarvat den nånstans. Men inte hittar jag den här hemma i alla fall. Jag som tänkte ha den på mig imorgon när jag ska på middag... kommer ju annars att frysa halv ihjäl innan man får entra dansgolvet och få upp värmen där. Nå får lösa det på nåt sätt... kommer nog på nåt. Har hela kvällen idag på mig och så ett par timmar imorgon för att komma på vad jag ska värma mig med. Även om nu middagssällskapet värmer, men lite egen värme vill jag generera.

Nu sitter jag och avnjuter en härlig varm kopp med lakrits te. Är just nu mitt favorit te. Teet ska vara bra mot sötsug... och sånt lider jag av massor.

Nu ska jag göra ett försök att komma på hur man vinner över alla i Heros. Te och heros... najs

puss och kram

Inspiration saknas

Var är min inspiration... gone! Har ingen inspiration till att fixa och dona här hemma. Jag borde vårstäda. Men har ingen lust alls. Mest för att det inte ser städat ut när jag har smutsiga mattor. Hmm... om man sku ta bort dom så syns dom inte... men då blir det så tomt. Morr... vad ska jag göra... köpa nya... kanske det. Dags att lura med någon bilburen till Sverige... Någon intresserad?!

Ja annars så händer inte mycket idag. LIte extra jobb under ålandsbankensbolagstämma idag... sen hem och äta sen gymmet och sen kommer Patrick på besök... ska bli kul å sitta och prata strunt med honom. Var så länge sen.

Och nästa vecka dags för en fika med han som jag ser som en storebror... berätta det åt honom igår... han verka bli glad. Tycker väldigt  mycket  om dig vännen. Hoppas vi kan börja umgås oftare nu?!

Nä om man sku ta nåt att äta innan man lagar sig iväg.

Ha det...

puss och kram


Nytt försök

Det har varit dött här ett tag men jag ska väl ta tag i dettta som heter bloggande igen. Se bara har tre inlägg på någr minuter. Jo kanske lite överdrivet att börja så men nånstan måste man ju börja.

Vad har hänt i mitt liv då. Tja... har jobbat mest och festat lite. Lärt känna nya personer och blivit duktig. Jo jag har varit det förut med men nu har jag börjat gå på gym. Två gånger i veckan. Jo det är sant. Jag har blivit riktigt dukig och kul är det med mycket beror nog en hel del på sällskapet. Mycket träning för magmuskleran blir det.

För övrigt vill ja inte att snön som finns på marken ska vara där. Jag vill ha bort den. Jag vill ut och åka inlines. Går i tankarna att in handla nya.  Snälla våren kom nu så jag får åka.

både sorgsen och glad på samma gång


skatan sjöng och minnen kom

Härom dagen när jag kom hem från jobbet och det var strålande sol satt en skata utan för mitt hus och sjöng sin vår sång. Det kom mig att tänka på min älskling som nu är borta. Smulan, min första katt, satt ofta i fönstret och titta ut och varje gång hon såg en fågel kraxade hon som en kråka. Jo det är sant.. hon verkligen kraxa. Och det spela ingen roll om det var en kråka eller en blåmes hon såg. Kraxa gjorde hon när hon såg den.

Tråkigt att du blev sjuk och vi avliva dig. Saknar dig gumman!min första katt

RSS 2.0