utmanad av Missen(")(")

Utmanad att jag skulle ta fjärde mappen(bildmapp) och fjärde bilden och berätta lite om den......

bild nr 4 i den fjärde bildmappen Eftersom jag har två mappar med bilder (en för foton och en för andra bilder) tog jag mappen som kom först vilket blev den med andra bilder, (tur det annars hade det blitt en ful bild på mig :P )

Hello Kitty är en söt liten katt som hittar på allt möjligt och finns nu för tiden på allt från suddgummin och pennor till lakan och kläder.  Många älskar denna katt medan andra avskyr den just för att den finns mer eller mindre över allt. Jag gillar Kitty och har en liten samling av bilder med henne.
Denna bild symboliserar min nymålade hall som inte rikigt är färdig ännu. Finns lite fläckar här och där som borde förbättras eller snarare täckas. Denna bild står även för köket som väntar på att få lite färg.

Jag utmanar:
Tilda
Grannen Mari
Petra V
Diana
Erika
MIckiz
och jo Tommy även om du inte gillar sånt här så även dig... vet ju att du har en massa bilder :P

Januari kom och gick

Vart tog denna månad vägen?? Den började och sen var det slut med den. Vad har jag gjort under denna månad då. Tja inte så mycket egentligen.

Jobbat en massa. Varit och träffat min bästa vän. Slutat äta godis, kakor och sånt och börjat röra på mig mer. Ja det är väl det som jag har gjort i korta drag.

Annars så händer det i mycket i mitt liv just nu. Tar det mest lugnt och börjat inreda min fina lägenhet... så nu ska den bli ännu finare. Har nya fina gardiner i köket. Så här ser dom ut:
Detta är mina nya fina gardiner i köket.

En kommentar till Nisse-fjonks inlägg om heliga söndagar... det kommer snart heliga tisdagar då det är tillåtet att dregla lite...nej mycket. Kanske vi ses nån tisdag och dregla i kapp?! Inte många dagar kvar.... yes!!!

Nej nu duscha och sen blir det film...

Puss och kram på er

4 minuter

mer än det orka jag inte hoppa rep. Sen var jag helt död... men om jag hoppar 4 minuter varje dag en tid så borde jag snart kunna hoppa dubblet så länge. Och dubblet så länge innebär dubblet mer motion. Vilket i sin tur leder till bättre kondis och en mer baddräkts vänlig firgur :P

Eller???

För snart ett år sen...

...blev man singel och datt mest hemma och deppa. Då en lördag ville min kollega Petra ut och dansa men jag var sugen på förmiddagen när vi jobba men när jag kom hem varjag inte lika säker men lovade i alla fall att höra av mig till henne om jag ville fara. Denna kväll gick  en deltävling i melodifestivalen och denna låt kom och genast blev jag väldigt dans och party sugen. Så det var bara att höra av sig till Petra och säga vi far... hon hade gett upp hoppet om att få fara och dansa... å kul hade vi. har vi ännu när vi far ut.

Tack gumman för att du finns!!


Dag 7

Nu har det gått en vecka utan godis eller tja nästan i alla fall... kunde inte motstå dumle som låg på bordet... men 1 godis på 1 vecka är ju helt underbart jag jag har klarat av.  Nu får man se till att det inte blir mer godis på ett tag. Nå det ska nog gå bra. Tror jag.

Annars så var det toppen kul att jobba på Arken i går. Inte mycket folk vilket gjorde att man hade mer tid för skoj och skratt med kollegorna... oj så kul det är att jobba där med dom som jobbar där.

Idag har jag inte gjort så mycket... sett på johnny depp, sista pirates filmen... mmm... underbart och så har jag sett på flight 93 en bra film även om det handlar om den hemska dagen 11 spet 2001. Och så har jag tvättat lite och vikt en massa kläder. Börjar nu få ordning på garderoben, fan vad skönt.

För övrigt undrar jag varför man får tips från höer och vänster om singelkillar... har inge behov av nån karl nu. Så sluta tipsa om det tack... jag lyckas nog hitta någon när jag är redo för sånt.

Dag 5

Nu har det gått fem dagar utan att jag ätit godis/bullar/kakor eller druckit en droppe läsk. Uj vad duktig jag varit men oj vad min konsumtion av tuggummi har gått upp. Nå det är kanske bättre det än att få i sig x-antal gram socker i veckan. Får se hur det går i framtiden med detta... kommer att sakna dumle å gud så gott det skulle vara... mjuk kola med chokladöverdrag... *snålvattnet rinner*.. mmm.... nej nu måste jag göra nåt annat annars kan jag inte motstå de två eller tre dumlekarameller som ligger på vardagsrumsbordet...

Får ta och tvätta lite kläder och vika lite sånt med istället. Håller på att gå igenom mina skåp här hemma och se vad jag kan göra mig av mig. Har en massa jag inte använder.

Nä nu middag... kyckling och ris eller kanske pasta... mums...

kram på er


Lite solsken åt erConnie Talbot är 8 år och sjunger som om hon vore 15... älskar henne... finns en massa klipp med henne. Jag rekomenderar er att lyssna på några.

Bland det finaste jag fått

Till min ledstjärna

Du är solen i mitt hjärta som aldrig slocknar
Du är stjärnorna i mina ögon
Blodet i mina ådror rinner av kärlek till dig

Du är mina tankar
Mina andetag
Du är med mig i allt jag gör

Puss puss
Din för evigt
David


Detta är rader jag läser varje dag plus den andra jag har i mitt skåp. Tårar rinner nästan varje gång. Älskar orden och vad de står för

Kram


Varför sitta hemma..

...när det enda man gör är tänker och funderar på:

Vad som gick fel? I två månader har vi knappt pratat med varnadra och det som hänt mellan oss. Allt börja med lite nervösitet inför en tävling och sluta med det som är nu. Enda gångerna jag träffa dig var när jag var när jag barnvakt. Å vad glad jag var/är när jag får se/träffa dig:

Varför det blev som det blev? Vad var det som gjorde att du efter knappt en månad inte verkade villa vara med mig mera. Vad rörde sig i ditt huvud?

Vad jag har gjort?  Det känns som om jag har gjort nåt. Å det är klart det gör det när man inget får veta. Jag är ingen tankeläsare.

Vad kan jag göra för att fixa allt? Jag vill så gärna att det ska fixa sig mellan oss. Jag är beredd att satsa allt som går, även beredd att offra saker. Glömma allt som varit och börja om på nytt.

Har en massa tankar och funderingar i huvudet som önskar svar. Men jag har sagt att du får ta kontakt när du vill prata (men det känns som om det aldrig kommer att hända). Vill prata med dig älskade vän. Tänker på dig alla dagar och saknar dig otroligt mycket.

Toppen dag

Trots en lång dag igår med två jobb har jag hittills klarat denna dag utan att vara trötter.

Nattens jobb på arken var toppen. Även om det var super lugnt så var det jätta skoj att jobba... har hittat några rikigt roliga typrt där. Ser framemot nästa pass där. Hellre jobbar jag några nätter med er än sitter hemma och deppar. Tack för att ni ger mitt liv lite ljus.

Somnade vid halv 6 tror jag och steg upp kl halv 10 idag... oj oj inga många timmars sömn men man kommer upp när man ska till frisören... och det var väl värt att fara dit idag.. blev jätte fin. Mörkbrunt hår med lite fler och rödare slingor än förra gången. Me like it. Tack Cecilia för ditt toppen jobb. Du gav min dag en toppen start.

Sen var det fika dags med Jonas. Super trevligt att för en gång skull sitta och prata med honom IRL och inte bara på msn. Det fanns massor att berätta för varandra. Är glad för din skull Jonas, att du äntligen fått en flicka att kalla din. Du som för nån månad sa att det inte finns fina lediga flickor för dig... Hoppas det går bra för er nu. *håller tummarna*

Efter det bar det av hem  med Petra. Även här massor att prata om. Fick reda på en massa nytt smaskigt skvaller och jag fick dela med mig av mitt. Härligt med lite te och prat. Hoppas vi kan göra det snart igen.

Allt som hänt hittills idag har förgyllt min dag. Tack för det mina vänner och min frisör.

Secondhand serenade - Take me with you


Vet inte ...

...hur många gånger jag har sett Sagan om konungens återkomst. Säkert 10 gånger. Men ändå börjar tårarna rinna på samma stället i slutet på filmen och slutar inte förrän filmen är slut. Så var det nu ikväll när jag såg den. Tusans tårar som bara kommer.

Men det är väl så att vissa scener bara framkallar tårar.


Härligt med snö och mer kommer det nu. Måste fara och åka pulka innan den försvinner.

För övrigt var det kul att fara ut och dansa igen även om det var lite folk ute. Men nu dröjer det en tid igen innan det blir att fara ut och dansa... har en massa annat på g. Resa och jobb står på schemat d närmsta helgerna. Sak nog jobba en hel del har jag tänkt... måste ha pengar till Rom


Hoppa sig lite

Inte för att jag avlagt nåt nyårslöfte eller så men nu har jag börjat... eller ja kanske man inte kan räkna att man hoppat rep i fem miuter ikväll... ska föröska hoppa lite till ikväll och sen imorgon, i över morgon och alla dagar framöver...

Känner att det är bra träning....

Guds gåva till mig?!


Du fråga för några dagar sen...

...varför jag blev kär i dig. Det är en svår fråga att besvara men jag ska göra ett försök. Inte för att jag vet om du läser min blogg eller ej. Men hela världen får nu veta varför du är den jag älskar.

Vi träffades för ungeför tio år sen på gymnasiet när vi båda gick samma program. Du gick en klass under mig och du var enligt mig och mina vänner en jobbigt person som jämt skulle vara och snoka på vad vi gjorde. Alla tyckte det var jobbigt att du bara dök upp och la dig i.

Men när jag efter ett tag började prata med dig ingåg jag snabbt att du var både rolig och trevlig. Så jag pratade mer och mer med dig och fatta tycke för dig snabbt. Minns inte rikigt hur snabbt vi blev mycket goda vänner men jag har för mig att det inte tog länge. Du blev en vän som alltid fanns där, en man kunde lita på.  Du tyckte om mig för dig jag var och accepterade att jag inte är som alla andra. Vi hade mycket roligt ihop och stod varandra väldigt nära, vi prata om allt eller så skrev vi brev eller mail till varandra. Du var en sån där underbar vän alla borde ha. Vi var bästa vänner eller kanske vi var mer än det då?! Det var i vilket fall lätt att prata med dig och du fick mig att må bra och skratta.

Olika omständigheter gjorde att vi tyvärr tappa kontakten. Men du fanns alltid i mina tankar och jag saknade en vän att kunna sitta och prata med om allt. Hade ingen då. Eller jo visst fanns det folk jag kunde prata med men ingen som du. Dock sågs vi ibland när vi möttes på stan och så men det var sällan mer än ett hej. Bara ibland stanna vi till och småprata. Det var alltid kul att se dig. Jag kom i mina tankar tillbaka till vår tid som vänner och som jag sakna den.

Du gifte dig och fick barn och jag var glad för din skulle. Önskade bara att jag hade varit för att gratta dig till båda delar.

Tiden gick, du föll i glömska och mitt liv gick vidare och jag började jobba på punkten. Där kommer du in en dag för att handla. Minh första tanke var, oj det var länge sen man såg honom. Jag blev glad av att se dig. Vi började små prata först bara ytligt och ju mer tiden gick desto mer prata vi med varandra om allt möjligt. 

När du senare bjöd mig på middag och film blev jag super glad. Nu har jag möjlighet att få tillbaka min goda vän. Och vi prata på som förr i tiden. I alla fall kändes det som om vi fick bra kontakt igen. Vi umgicks mer och mer och prata en massa. Jg upptäckte att du fortfarande var samma underbara person jag träffade för 10 år sen. Och känslor jag begravt kom upp till ytan igen. Jag blev kär i dig. Vet inte exakt vad det var. Men kär blev jag.

Jag föll för hela dig eller mina känslor för dig växte sakta fram. Du är omtänksam, snäll och rolig. Du är en underbar vän som ställer upp och en toppen  pappa, som gör allt för din dotter. Du gör som du vill utan att bry dig om vad andra tycker. Men samtidgt accepterar du att folks åsikter trots att dom inte håller med dig. Du accpeterar andra som dom är och vill inte ändra på någons sätt eller så.

Det är svårt att säga varför jag är kär i dig. Kan bara säga att jag älskar dig för den du är. Du är den jag drömmer om att dela livet och allt som kommer med. Vill inte sätta nån press på dig nu. Ta den tid du behöver för att bestämma dig för hur du känns och vill. Jag finns här...

David... jag älskar dig!

Till min bästa vänFör 10 år sen träffades vi och blev vänner. Och under alla år sen vi gick ut har vi varit mycket goda vänner och alltid funnits för varandra. Tack Micke för att du finns i mitt liv.

RSS 2.0