tröttsam dag

Ja då har man haft svårt att sova igen. Som jag trodde igår så hade jag såvrt att somna bara för att det åslade igår. Inte för att det mullrade länge men jag låg väl vaken och lyssnade efter att det verkligen var slut på allt muller. Och bara för det är jag super trött idag. Jag skulle inte orka fara och fira svärmor idag. Men det hör ju till.

Skulle vara lite kul att fara och paddla med klubben idag, men jag känner att jag inte orkar. Vädret är heller inte det mest lockande. Så jag tror inte det blir någon paddling i dag. Men man vet ju aldrig vad jag får för knäpp.

Annars blir det att sitta hemma och dega framför datorn och det är sååå skönt.

På lördag ska jag till Norrtälja och hälsa på mina vänner där. Ska bli skoj. Jag ska fara med John och det kommer att bli skoj. Jag ska visa honom Norrtälje om nu inte Sara gör det idag.  Nå jag får ju visa var jag bodde när jag bodde i norrtälje... kommer verkligen att bli skoj.

regn åska och blixtar

Två dagar i rad har man vaknat långt före klockan av att det regnar, åskar och blixtar. Regnet är inget det kan jag leva med för det är underbart att höra regnet smattra mot fönstret, men åskan och blixten. Jag har så länge jag kan komma ihåg varit rädd för åskan, blixten blev jag rädd för för typ 10 år sen. Det hände i samband med att jag och min då varande pojkvän var och tältade.

När vi kom dit vi skulle var vädret fint och solnnedgången var underbar, men sen vaknar man tidigt på morgonen av att det smäller. Ännu regnade det inte utan man hörde på avstånd att det mullrar. Vi skyndar oss bort från ön. JO vi var ute på en ö med båt så vi åkte hastigt iväg. Halvvägs hem börjar det regna och det är inte lite det kommer ner. Kläder och allt blev genom blött. Nästan framme i hamn slår blixten ner mitt på en ö ca 100 m ifrån oss. Det sprakar till och det börjar rycka i träden. Jag underar jag om det inte brann lite med.

Men det var iaf då som jag blev rädd för blixten. Och nu har det blixtrat och mullrat så det räcker för hela året tycker jag.

En rapport om helgen

Helgen är snart slut och jag har kanppt sett min sambo även om han var ledig från jobbet igår. Han var först och främst och hjälpte någon med en altan som skulle bli glar idag och efter det for han och paddla eller nja han skule leka med vågorna. Han ville ha mig med men inte ville jag komma med och stå i regn och blåst och titta på när han leker. Nä så intresserad är jag inte. Jag sitter då heller hemma och degar framför tv, plus att jag skulle pch hälsa på Bodil.

Så jag for och hälsa på Bodil och han for och paddla. Nå det var trevligt att sitta hos Bodil. Dricka te, äta glass, se på tv och så på en massa lejonkungen videor på youtube. Vi hade skoj och kommer med alla säkerhet att göra det igen. Men tyvärr har hon nu farit tillbaka till sin skola Vörå. Som tur är kommer hon tilbaka om ca 1,5 veckor och då ska vi ha skoj igen.

Medan jag var hos Bodil så ringde min sambo och sa att han är på väg hem eller nja han skulle kolla på filmen som hans syster filmde åter igen fick jag komma med, men så intresserad av att kolla på filmen är jag inte, plus att den kommer nog att visas många gånger änu, så jag hinner nog se den. jag valde att stana kvar för jag hade så trevligt med Bodil.

Idag jobbar min sambo och jag har varit och stulit (om man nu kan kalla det) två plantor gullviva till Bodils lärare. Vi tgo dom från ett ställe nära en småbåthamn. Hoppas nu att henne lärare blir glad. Jag har även hjälpt Bodils pojkvän Kytte att skruva ihop en möbel från Ikea... inte för att det är nå svårt men för att det är roligare om man är två som gör det. Kul hade vi och ihop den fick vi och snygg blev den när den fick sin plats under skrivbordet.

Annars vet jag nu inte vad som händer idag. Kommer väl att bli mest lugnt. Sambon slutar kl 5 och då ska vi grilla lite och sen bara slöa framför tvn... Kytte kanske skulle komma över senare ikväl. Och då blir det nog att spela need for speed mst wanted. det brukar det bli iaf.

Jo förresten. Jag har presenterat två av mina kompisar för varandra. En kille och en tjej. Hoppas det kan bli nåt, som tex vänskap. Vänner kan man inte få för mycket av. *håller tummarna*

En ny blogg - En ny start?

Jag har nästan aldirg varit en aktiv blogg skrivare och vet inte om jag kommer att bli det nu i samband med en ny blogg. Men man kan ju alltid hoppas på det det blir så. Finns mycket som man skulle kunna ändra på och få en ny start, kanske kan bloggen hjälpa mig med det.

Nå för att börja med nåt, så satt jag idag på kafferasten och bläddrade i en tidningen eller nja det var snarare en broschyr om resor i Usa. oj oj vad det fanns mycket man kunde göra där och som jag vill göra.
Man kunde rida på hästar längs med floder över öppna vidder, gus så skönt det vore att bara skritta lätt (är ingen ryttare i vanliga fall) men det såg så mysigt att sitta på en häst och njuta av solnedgnång, (hmm... drömma sig bort ät lätt att göra)
En annan sak var att fara till Alaska och fiska, Det såg med trevligt att dra upp stora fiskar och sen på kvällen sätta sig runt en läger eld och tillaga den. Oj mera drömmar att leva på.
det var massor jag ville göra i Usa, kolla på krokodiler i Florida, vandra på alla kändis stjärnor i Los angeles. Vandra i Grand canyon, dyka på havaii... ja det är massor... jag känner att jag måste fara dit nån gång... Någon som känner att dom vill sponsra eller kanske rent av följa med.

Det är dags att börja spara pengar för att fara ut och resa. En ny start i mitt liv ska det bli att börja spara till nåt jag drömmer om

RSS 2.0