sorg och glädje

I morgon slutar Sofi att jobba på punkten. Kommer att bli tomt utan henne där. Kommer att sakna våra samtal och när vi står och spnar på snyggingar som kommer in till butiken. Även att stå och konsultera varandra om vad som ska beställas kommer att saknas. Hur ska jag nu klara mig? Tack och lov är Petra kvar. Och så Oskar, så klart, men han slutar snart han med :( Kommer att kännas tomt utan honom. Och Sofi.

Annars har det mest hänt roliga och trevliga saker i mitt liv.

Har träffat Tommy äntligen och han var lika trevlig och rolig IRL som på msn. Om inte bättre. Men det är klart att allt är bättre i verkligheten. Han var på besök hos Lynn och Roger och jag var dit jag med. Han hade med sig Nintendo Wii och jag testade det och tyckte det var jätte roligt. Vill spela det snart igen. Inte råkar någon av minna vänner på holmen ha det?

Annars så har jag träffat Christian igen. Han har suttit här hos mig ett par kvällar och det har varit super trevligt. Vi har också varit och bowlat. Gick inte så bra för mig då. Han vann men det får jag bjuda på. Jag kanske vinner nästa gång. Jag har även pratat en massa med honom i telefon. Mååånga minuter, men det kändes inte så länge när man pratade. Åh, vad jag saknar honom när jag inte är med honom. Längtar så tills vi ses igen. Jag är nog ganska kär...

Hade fest i lördags. Hur kul som helst hade jag även om jag nu drack liiite för mycket. Men alla som var här hade roligt och det är det som räknas.

Ska inte skriva blogg så här sent. Är för trötter för att orka skriva ordentligt. Men nu vet ni lite av vad som hänt på senaste tiden.


Är det för tidigt att känna så här?

Jag och mitt ex gjorde slut för lite över en månad sen. Lessen klart man blev och det kändes som om världen skulle gå under och jag tänkte att detta kommer att ta länge att komma över. Men det verkar som om jag har fel. Tror jag börjar få känslor för en annan redan.

Inte är jag kär, tror jag, men jag blir super glad när jag träffar honom och när jag sitter på msn med honom och jag tänker mer och mer på honom. Och härom natten drömde jag om honom och mig. Den var fin på nåt sätt och dagen efter var ju konstigt glad hela tiden.

Så här gick den ungefär:
Han och jag var ute och promenderade och pratade på som vi brukar, efter ett tag köper vi var sin glass och sätter och ner och pratar. efter en stund säger han: "Det här känns som en underbar början på ett förhållande. Eller vad säger du?" Jag rodnar och vet inte vart jag ska titta, men till sist får jag ur mig: "ja det gör det." efter det är vi plötisligt i en stuga av nåt slag och pratar med någon. Och vid nåt tillfälle när jag är nära honom ger jag honom en puss på kinden och han blir chockad.

Sen vaknade jag och fick itne veta vad som hände :(

Känns som om jag börjar bli kär, men är det för tidigt? Kanske inte... vi hade ju inte bott tillsammans och setts så mycket på två månader innan vi gjorde slut. Så kanske det är okej.

Men inte ska jag förhasta mig, jag måste ju veta om det är besvarat först. Men ingen brådska för min del. Han är en underbar kompis.

RSS 2.0