Joy to the world...

...my darling is home. Han kom hem tidigare än väntat och gissa om jag är glad för det.

Han ringde och typ väkte mig i morse och fråga vad jag gjorde och så. Han lät trött så jag fråga om han sovit nåt alls, vilket han inte gjort på 1,5 dygn. Han var på väg till båten sa han och jag sa att han skulle byta med någon om han blev allt för trött för han sa att hande somna ett par gånger men vaknat då det börjat skaka i hela bilen. Tack och lov för att det finns sånt som gör att bilen skakar när man kommer för nära vägkanten.

Ett par timmar senare ringar han igen... hmm... mysko tyckte jag men då fråga han om jag skulle sätt apå mig skorna och komma ner och hjälpa till med alla grejer. Jag bara va... nej skojja inte nu... Han typ, inte skojar jag är ju just utan för butiken. oj vad glad man blev. Hastigt pausa filmen man slö titta på och springa ner för att möta honom.

Super kul att se honom och få krama om honom, men gud vad trött han är. Han ligger just nu och sover. Vilket han behöver. Lillan kommer senare så lite energi måste han ha.

För övrigt så jobbade jag i garderoben på arken i går. Massor med folk, men inte så konstigt när det är lilla jul. En gäst som oxå är kund i butiken försökte ragga med mig på efter fest. Ja han till och med fråga om jag skulle komma med på ett glas champange om han fixa ett hotell rum... oj oj oj, allt ska man vara med om och få höra. Har fått höra att jag har en söt näsa och en annan vill mer än gärna ta en dans med mig uppe på gubbhyllan...

Nä om man ska ta och sen en film till. Ha en trevlig Advent nu.

Puss puss

Helt slut

Pust och stön... har jobbat hela veckan (utom tisdag) och alla dagar har man mer eller mindre sprunigt runt och gjort massor med saker. Dagarna bara rusar iväg. Det går så fort att det känns som om man inte har hunnit med nåt tills man kommer hem och får tänka och känna efter vad man har gjort. Då kan man konstatera att man gjort MASSOR.

Ibland känns det som omman bara var tre som jobba i butiken... lite mer effektivitet och så vore önskvärt att vissa fick... så alltid samma personer "ansvarar" för olika saker. Vi ska alla ändå kunna göra allt och se till att allt blir gjort. Morr...

Annrs så är livet helt okej. Lite trist att karln min inte är hemma... Han är på dreamhack och spelar dattaspel med sina polare och många många många till. Nå han kommer hem på söndag :) å dit är det inte långt.

Nä om man skulle fortsätta och plocka lite till hemma hos älsklingen så att han inte kommer hem till ett råttbo...

Ha det bra...

Tuss och garn ;)

snö jaaa

Nu har det kommit snö. Den är älskad, hatad, saknad, eftelängtad... ja tror känslorna är många vad gäller snön som kom i natt.

Själv är jag barnsligt förtjust i snö. Älskar att ha snö, även om det snö lämnar efter sig en massa slask och annat elände. Men den är så underbart ljust. Det blir lite ljusare när det ligger snö på marken. Och så underbart det är när det när några minus grader och det knastrar under skorna när man är ute och går. Åh... borde ju inte sitta här nu utan vara ute och gå...

Ja och sen kan man ju åka pulka med och det är så kul även om man kan vara gul och blå efter ett par timmar i backen. Men det är det värt. Måste se till att åka lite i år om man hinner, man vet ju aldrig hur mycket snö det kommer i år... om det kommer mer överhuvudtaget.

Nåt som är mindre trevligt med snö att få det innanför kläderna. Och då menar jag inte att man får det som en bieffekt av att man åker pulka utan att någon sätter dit den för att busa eller vad man nu ska kalla det. Det är inte kul... speciellt inte när man får det av någon som man inte har en möjlighet att ge tillbaka på (ofta är det stora dumma pojkar som gör detta och en liten Krista som jag har inte så mycket att ge tillbaka med).

Ja ikväll ska man till chefen på spelkväll... ska bli kul. Men när har man inte kul med henne och Petra. Har aldrig haft tråkigt med dom. Ni är en stor orsak till att man kommer på jobb... ni får en alltid på gott humör om man råkar vara grinig någon dag. Lämnar rapport sen hur det var.

Nä nu ska man väl börja göra sig i ordning lite. Duscha och packa ihop det man ska ha med sig...

Ha en trevlig kväll!!

Tuss och Gran ;)

Brev

Jag har fått mig en ny brevkompis. Eller snarare så har jag börjat skriva brev med min kompis som pluggar i Åbo. det är så kul att få ett handskrivet brev. Mycke trevligare än att få ett mail. Inge illa om ett elektroniskt brev men det känns inte så personligt även om innehållet i det kan vara väldigt personligt.

Men denna brevväxling har just börjat och allt bara för att jag satt i kafferummet på jobbet och hade tråkigt på min lunch. Så jag skrev ett 6 sidor långt brev till Sanja. Och oj vad glad hon hade blivit av att få ett brev. Det kom snabbt svar tillbaka och nu ska jag ta och svara på hennes brev. Åh vad kul det ska bli att skriva.

Håller även på med en super bra bok: att älska som en porr stjärna. En på dirket från verkligheten, Handlar om livet som porrstjärna... om en av de största porrstjärnorna här i världen. Fastnade i den med en gång och jag kan typ inte släppa den. rekomenderar den varmt.

Annars idag har jag varit grinig hela dagen. Vet inte vad det beror på. har varit mer eller mindre irriterad hela dagen. Hmmm... ja det är väl bättre i morgon. Börjar kl 11 så det ska bli skönt plus att jag stänger med Petra. Eller jag kanske minns fel. Nå det där ser jag imorgon.

Nu ska jag laga lite te (har nya te sorter (: ) och sen kolla på house. Sen kanske sova. får se

Kram på er

Några rader om mitt liv

Har inte skrivit på evigheter ser jag. Kanske dags att skriva lite.

Sommaren har gått och med den kom hösten och nya saker i mitt liv. Vet dock inte vart sommaren tog vägen med alla fester och de underbara (inte alla) sommarextrona på jobbet. Saknar vissa andra inte. Men jag hoppas att någon av dem kommer tillbaka nästa sommar.

Nu till hösten har man fått sig en kamera som man längtat sååå efter. Så nu fotar jag allt möjligt mellan himmel och jord. Känns fint att kunna ta upp sitt lilla intresse igen.

Och så har man funnit kärleken. Japp det har man äntligen känns det som även om man inte varit ensam så länge som sist. Men det känns i vilket fall som helst underbart och varje dag skiner solen upp min själ. Vi har känt varandra mer eller mindre i 10 år. Vi träffades på gymnasiet men då blev det inget och tur var kanske det. Men nu har vi lyckats och det känns som om dettta kunde vara för resten av livet. Men det får framtiden utvisa.

Annars så har det inte varit så mycket annat i mitt liv. Har skaffat en tatuering för ett par veckor sen. En söt liten ängel på vänstra skuldran.

Nä nu ska jag ta och laga lite te och sätta mig vid tvn och se någon film

puss och kram på er


RSS 2.0