snö jaaa

Nu har det kommit snö. Den är älskad, hatad, saknad, eftelängtad... ja tror känslorna är många vad gäller snön som kom i natt.

Själv är jag barnsligt förtjust i snö. Älskar att ha snö, även om det snö lämnar efter sig en massa slask och annat elände. Men den är så underbart ljust. Det blir lite ljusare när det ligger snö på marken. Och så underbart det är när det när några minus grader och det knastrar under skorna när man är ute och går. Åh... borde ju inte sitta här nu utan vara ute och gå...

Ja och sen kan man ju åka pulka med och det är så kul även om man kan vara gul och blå efter ett par timmar i backen. Men det är det värt. Måste se till att åka lite i år om man hinner, man vet ju aldrig hur mycket snö det kommer i år... om det kommer mer överhuvudtaget.

Nåt som är mindre trevligt med snö att få det innanför kläderna. Och då menar jag inte att man får det som en bieffekt av att man åker pulka utan att någon sätter dit den för att busa eller vad man nu ska kalla det. Det är inte kul... speciellt inte när man får det av någon som man inte har en möjlighet att ge tillbaka på (ofta är det stora dumma pojkar som gör detta och en liten Krista som jag har inte så mycket att ge tillbaka med).

Ja ikväll ska man till chefen på spelkväll... ska bli kul. Men när har man inte kul med henne och Petra. Har aldrig haft tråkigt med dom. Ni är en stor orsak till att man kommer på jobb... ni får en alltid på gott humör om man råkar vara grinig någon dag. Lämnar rapport sen hur det var.

Nä nu ska man väl börja göra sig i ordning lite. Duscha och packa ihop det man ska ha med sig...

Ha en trevlig kväll!!

Tuss och Gran ;)

Kommentarer
Postat av: Petra

Jo de ska nog bli kul att fara till the big boss! Lite skitsnack å lite till.. hihi!! Å god mat på de! Ses om en stund. Kramiz

2008-11-22 @ 16:43:53
URL: http://www.juliaathena.blogspot.com
Postat av: Nisse_fjonk

Ja men du gumman glöm nu int att man har en stor orsak till att få stå länge i duschen sen om man får kall snö innanför kläderna :) Ha de nu så kul i kväll kramar

2008-11-22 @ 17:17:53
Postat av: TommyDaGreat

Snö innanför tröjan äger! Får man den själv så kan man hämnas utan att drabbas av bad karma! Börjar man själv så känner man sig elak men det är också kul ibland. Muhahaaa!

2008-11-24 @ 00:32:07
URL: http://svammloextremo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0