Ledig dag plus en massa annat

Då har man eldig dag. Och gud vad skönt det är. Känns som om det var länge sen men det var det ju inte. Jag var ledig i lördags. Men du hade man fullt schema eller nästan i alla fall.

Eftersom man var ledig så sov man länge till tolv eller nåt sånt. Det var jätte skönt. Och klockan två gav man sig iväg till Paf Open, en världs cup tävling i beachvolley. Det var jätte roligt. Beachvoeely i världsklass, vackert väder, bra musik och trevliga kompisar med sig. Jag har nu funnit min favorit spelar. Hon kommer från Brasilien och heter Larissa. Hon lyckades med det mesta hon gjorde. Inte konstigt att hon och hennes partner Juliana är världsettor. Så klart vann dom. Hoppas de ordna en ny världskupp tävling här på Åland nästa år med. Jag ska helt klart fara och då på både dam och herr finalen.

Annars har det inte hänt så mycket i helgen. Var en snabbis och fiskade med Oskar. Hann vara ute i tio minuter så har Oskar en 4 kg gädda. Mamma blev glad när hon fick gädda att laga fiskbullar av. Och så får jag en del av det. Mums... hemlagade fiskbullar.

Idag är det meningen att jag ska vika kläder. Suck... men det vill jag inte. Sitter heller på msn med Tommy och snackar. Det var så länge sen. Men jag måste se till att inte sitta allt för länge. Men det är klart kläderna lär ju inte försvinna. Är ju ledig imorgon med.

För övrigt så är jag trött på alla frågor om när Oskar och jag ska gifta oss eller när vi ska få barn. De som känner mig bra vet att jag inte vill nåt heller än att få barn, men det verkar inte hända. Mår dåligt av allt baby snack som går och se alla ha nåt smått i magen eller vagnen. Jag blir helt enkelt att tänka på att jag med vill men jag verkar inte kunna få till det. Så snälla låt bli att ställa frågor eller ge antydningar om att det börjar bli dags. Jag orkar inte med det.

Var ut till Hammarudda och tittade på vågorna. Underbart att se vågorna bryta mot kliporn och känna vinden i håret. Ska sätta upp lite bilder på fotobloggen sen. Nu längtar jag till hösten och dess stormar. Måste fara dit och kolla hur det ser ut då. Måste vara helt underbart.

Kommentarer
Postat av: Evelyn

Klart att det är jobbigt med såna frågor. Jag kan förstå dig fullt ut! Vi har ju talat om det där. Kram

2007-08-21 @ 17:08:44
URL: http://ihemmet.blogg.se
Postat av: TDG

Jag tar det som en komplimang att du föredrar mig framför kläder! :P

2007-08-31 @ 10:10:32
Postat av: john

håller med

2007-08-31 @ 18:16:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0