Love you anywayTell me what you want from me,
So I can try to make you see,
That I’m in no position for giving.
‘Cos all I see you do is lie,
And I can’t help but close my eyes,
And wonder ‘bout you in my life,
I’m drowning in your tears.

I’m delirious,
Are you serious?
What goes on in your head,
I’m just curious.
‘Cos I’m hanging here,
Got me dangled here.
Think your love, oh your love has got off my head.

It’s unbelievably hard to love you,
But I love you anyway.
I’ve been trying too hard not to love you,
But I love you anyway.

Oh, I should’ve known,
That you’d go and steal my eyes.
Oh, I should’ve known,
From then on I’d lose my life.
 
I’m delirious,
Are you serious?
What goes on in your head,
I’m just curious.
‘Cos I’m hanging here,
Got me dangled here,
Think your love, oh your love has got off my head.

It’s unbelievably hard to love you,
But I love you anyway.
I’ve been trying too hard not to love you,
But I love you anyway.
It’s so incredibly hard to love you,
But I love you anyway.
And every time I try too hard not to love you,
I love you anyway.

I don’t get it, I really don’t get it,
I try to walk away but my feet won’t let me. I
 don’t get it, I just don’t get it,
I try to walk away but my feet won’t let me.

You have me baby,
You drive me crazy.
You hear me baby?
You drive me crazy.

It’s unbelievably hard to love you,
But I love you anyway.
I’ve been trying too hard not to love you,
But I love you anyway.
(You have me baby)
It’s so incredibly hard to love you,
(You drive me crazy)
But I love you anyway.
Every time I try to hard not to love you,
I love you anyway.

I don’t get it, I really don’t get it,
I try to walk away but my feet won’t let me.
I don’t get it, I just don’t get it,
I try to walk away but my feet won’t let me.

Snart är vardagen tillbaka

Julen har passerat och snart är det nyår. Julen var toppen toppen även om det till en början kändes som vilken jul som helst.

Julafton spenderades med mor, far, syster, bror coh min kära vän Petra.

På dagen gjorde jag och Petra på mammas begäran ett par snölyktor. Pappa var snäll och samla in snö så vi kunde laga. Mamma ville ha en men vi gjorde tre och hon var överlycklig. Efter det var det dags för två kamera tokiga damer att laga sig ut på promenad i "mina" skogar. Hitta en hel del att fota. Bilderna hamnar på bilddagboken sen någon gång.

Pappa och alla barn var en sväng till farmor i stan som inte orkade komma på julmiddag kom dit vid halv 4 och sen var det in och säga god jul och ge julklappar... sen full fart hem till obigatoriska ljuständandet och Kalle Anka på tv som starta fem i fyra Vi hann precis hem till det, men det var på håret att vi missa ljuset.

Ja under Kalle Anka satt vi alla och sa nästan alla repliker i förväg... hmmm... har man sett det för många år i rad... kanske man ska sluta se det... eller nä det ska man nog inte. Det är ju tradition att se på det och man blir aldrig för stor för det. Men att man aldrig lär sig i vilken ordning dom kommer. Hmm... en vacker dag kanske man gör det. Men fram tills dess får man köra "gissa vilken film som kommer sen".

Middag dirket efter kalle... mumma med mammas mat och den egna rotsakslådan... den var nog godast av allt. Och som vanligt åt man för mycket av allt. Man orka knappt stiga från bordet. Men upp kom man och man lyckades ta sig till vardagsrummet.

Där blev man utsedd till tomte, tyvärr utan tomteluva, och fick äran att dela ut alla klappar som låg vackert under granen. Många paket var det som delades ut och alla verkade super nöjda med sina klappar. Även jag är nöjd med mina... en massa mys grejer blev det... tofflor, kuddfodral, fleecefilt och ljusgrejer och så klart en del godis man nu tvingar i sig.

Syrran fick (av mig) ett super skojigt spel som heter helt hystersikt. I det får man ett ord med spelarna ska gissa genom en del ledtrådar man får via spelplanen. Man kunde även få olika tvång man måste göra. Det var allt från svära i varje mening man sägar eller peka på den man pratar med. Man kunde få enskilda som man skulle göra själv och så kunde man få grupp tvång som alla ska göra. jag har aldrig skrattat så mycket under ett spel som detta. Ska helt klart spela det igen. Och det snart. Får ta och låna det av syster och spela det med mina kollegor. Oj vad vi ska skratta...

Efter spelet sen bar det av till Dinos... jag brukar säga att jag inte ska fara ut på julafton men jag tänkte att jag denna kväll kunde göra ett undantag. Och vilken underbar natt det blev. Träffa en massa människor jag inte annars träffat. Fick en bra pratstund med Linda. Oj oj oj... vi kommer att återuppta kontakten igen. She made my day. Har jobbat med henne och tyckte mycket om henne då. Jag blev super glad över mötet med henne. Ska bara ta en kaffe någon dag och prata mer med henne utan att vi båda har promille i pannan.

Juldagen sov man halva dagen och sen bar det av på jobb på arken. Började kl 18.00 och slutade 05.00. En massa folk men det kändes inte som om det var så jobbigt. Inte förrän man vakna dagen efter och var hur slut som helst... sov från och till hela dagen medan man kollade på film.

Nyår är snart här och mitt är spikat sen länge... jag ska jobba på arken... kommer att bli skönt har fått höra att det inte brukar komma så mycket folk, men man vet ju aldrig. Alla år är inte lika.

NÄr nyår varit kanske min favorit tös Sanja kommer över från sverige och vi ska göra Arken osäkert... hoppas hon kommer . Är alltid kul att fara och dansa med henne.

Helgen efter det bär det sen av till Norrtälje och min mycket käre vän Micke... åh, har inte sett honom sen i somras.... längtar så tills jag får ge honom en varm kram och sitta ner och prata med honom.  Inte många dagar kvar nu... räknar ner.

Men annars är det rätt lugnt i mitt liv. Har en förhållande på paus men det ska väl ordna sig bara min älskling kan komma underfull med hur han känner och vad han vill. Saknar dig älskling. Jag hoppas det kan bli du och jag på riktigt.

Nä nu väntar röran i sovrummet... morr... orkar inte... någon frivillig?!

Puss puss på er

2 arbetsdagar kvar

Nä är det snart jul... oj oj oj vad det märks... massor att göra på jobbet och man är helt slut efter varje dag. Uj uj uj... 2 arbetsdagar kvar för min del. Å det är de två dagar som är just före julafton... huj kommer att vara massor  med folk och massro att göra.... jag hoppas alla håller sig friska och att dom/den som kommer extra är duktig. Annars vet jag två som kommer att vara galna... Dessa två är redan irriterad på vissa personer på jobbet som inte verkar kunna lyfta ett finger åt andra avdelningar utom en... morr

Annars så lever livet vidare. Var till Petra igår på glögg och spel... var jättte trevligt. Hoppas vi gör nåt sånt snart igen och då kanske det blir hos mig.

Nä nu ska jag äta är såååå hungrig...

Arkens dansgolv väntar på mig ikväll =)

Kevin Borg - With every bit of me

 

En underbar låt som berättar vad jag stundtals känner för en viss sötnos. Saknar dig...

Bara städning kvar

Ja då var julklapparna klara... i alla fall till de närmsta. Är det någon som förväntar sig julklapp av mig i år så får dom vänta på det. För i år är det bra de närmsta som får. Kommer säkert att få av någon till men då får det väl komma då.

Idag har man haft fullt upp med att fixa naglarna hos Mocia... super fina blev dom med franskmanikyr och rödda glitter hjärta. Gillar dom skarpt...

Annars har det varit fullt upp med att städa här hemma och slå in alla julklappar. Blev erbjuden att jobba idag men då hade jag inte hunnit med att städa inför julen. Min sista lediga dag innan jul är det, om man bort ser från söndagen som kommer. Men inte vill jag städa på söndag... tänkte julmysa lite då.

Julklort... oj... har glömt det. Borde skriva ett par st i alla fall. Kanske kan skicka ett par elektroniska...

kram på er

Rom

Oj blir många inlägg bara för att jag kommer på vad jag ska skriva efter att jag puplicerat.... men det ser ju bra ut med många inlägg.

rom... dit tänker jag åka i vår. Inte ensam vet dock inte vem jag ska ta med mig. Funderar på karln min om han vill komma med på minisemster. Åh... vill åka nu. Köpte en liten reseguid över Rom... står en massa fina grejer i den. Ska lusläsa längre fram.

Längtar till våren nu. Det är då det bär av.

Julklappar

Nu har man alla julklappar in handlade utom en... min syster står just nu utan och jag har ingen aning om vad jag ska ge. Suck... hon gillar grisar men det är slött att alltid ge grisar till alla speciella dagar. Å så gillar hon jänkare och rockabilly musik... men vem har råd att köpa en jänkare och den musik hon lyssnar på får hon av andra... morr...

Nå hinner fundera på det på måndag....

funderar

Hur kan man vara så trött och sliten efter jobbet att man inte kan umgås med sin flickvän men med en kompis går det bra att spendera flera kvällar på en vecka med...

Hmmm... snart en vecka sen man såg dig.... när kommer min tur =(

Julpynt

Igår kväll var jag hemma hos min älskling och julmyste lite. Vi lyssnade på julmusik medan vi plocka fram julpyntet. Det var mysigt och kul. Davids underbara lilla ängel Tindra var med.

Hon blev helt förtjust i en tomte som sjunger och dansar nör man klämmer på handen. Först vågade hon inte trycka själv utan att man höll i den men till sist sen så tryckte hon hela tiden. Hon ville dansa till låten som tomten sjöng så hon och jag dansa jag vet inte hur många gånger.

Hon hjälpte mig att klä granen. Var jätte kul att se hur dukigt hon var, även om nu alla bollar hanma på typ samma grenar. Några ville hon sätta högre upp så hon bad mig lyfta henne vilket jag gjorde.

När granen var färdigt klädd släckte vi alla lampor utom julljusen och bara myset till julmusiken... jätte mysigt. Kändes som om vi var en rikigt familj när vi alla hjälptes åt. Åh... längtar till en egen familj med familjejular och allt annat som kommer med det. Men det kommer när det kommer... hoppas det blir snart...

Filmtjam... American dreams... ingen aning om vad det är men Mandy Moor och Hugh Grant är med i den.

Natti på er...

RSS 2.0